Over de Preventie Poli

Leefstijlcoaching


Preventiepoli voldoet aan de voorwaarden om de gecombineerde leefstijlinterventie CooL (coaching op leefstijl) uit te mogen voeren waarbij dit programma wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.


De interventie is gericht op het stapsgewijs verbeteren van het leefpatroon om zo een duurzame verandering van de leefstijl te realiseren. Het uiteindelijke doel van de interventie is het bewerkstelligen van gewichtsverlies, het verbeteren van de lichamelijke fitheid, het realiseren van gezondheidswinst en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Het CooL programma is gericht op volwassenen met overgewicht (BMI 25-30) met daarbij een verhoogd risico op diabetes mellitus type 2 (DM2) of cardiovasculaire aandoeningen óf volwassenen met obesitas (BMI >30). Daarbij geldt dat de deelnemers gemotiveerd moeten zijn. De huisarts bepaalt of een (potentiële) deelnemer voldoet aan de inclusiecriteria en verwijst door.


Voor meer informatie omtrent het toepassen van leefstijlcoaching binnen uw bedrijf of organisatie kunt u het best persoonlijk contact opnemen. Op die manier kunnen we de mogelijkheden bespreken en oplossingen aanbieden die goed aansluiten op uw vraag.

Meer weten?

Contact

Preventiepoli voor integrale oplossingen en een praktische aanpak over sectoren heen op het gebied van preventie, leefstijl, zorg en gezondheid.

info@preventiepoli.nl +31(0)6 - 42 062 062

Bezoekadres

Preventiepoli BV
Hurksestraat 19 | 3.45
5652 AH Eindhoven
085-200 62 67