Over de Preventie Poli

Over


In Nederland is de kwaliteit en bereikbaarheid van zorg bij ziekte goed. Er werken bevlogen professionals en we hebben systemen die de kwaliteit waarborgen. Samen streven we constant naar verbetering.


Preventiepoli wil ziekten voorkomen. Daarom zetten we in op het aanleren en behouden van gezond (werk, leef en woon) gedrag. Dit doen we voor organisaties, bedrijven, gemeenten en samenwerkingsverbanden. We geven inzicht en reiken handvaten aan over hoe je (het toepassen van) leefstijl een belangrijk onderdeel kan maken van je organisatie. We rekenen voor hoeveel positieve impulsen dit brengt en hoeveel kosten dit bespaart. Zo werken we samen aan een positieve gedragsverandering en een gezonde bedrijfscultuur.


Preventiepoli werkt cross-sectoraal en integraal waarbij thema’s op het snijvlak van gezondheid/wonen/ welzijn en werken aan bod komen. Bij schijnbaar tegenstijdige belangen zal Preventiepoli altijd op zoek gaan naar verbinding en samenwerking.


Zakelijk gezien legt Preventiepoli de link tussen de verschillende sectoren door domein overschrijdend te denken en te werken. Waarbij we altijd werken vanuit verbinding, de verschillende (soms zelfs tegenstrijdige) belangen in kaart brengen en een gefundeerde discussie niet uit de weg gaan om samen te werken aan een gemeenschappelijk beoogd resultaat. Preventiepoli werkt doelmatig, we streven naar de optimale balans tussen kosten en (zorg)resultaten.

Meer weten?

Contact

Preventiepoli voor integrale oplossingen en een praktische aanpak over sectoren heen op het gebied van preventie, leefstijl, zorg en gezondheid.

info@preventiepoli.nl +31(0)6 - 42 062 062

Bezoekadres

Preventiepoli BV
Hurksestraat 19 | 3.45
5652 AH Eindhoven
085-200 62 67